avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Cereale și bani.
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Cereale și bani.

Buna seara! Am luat bani împrumut și cereale de la un vânzător ( magazin hrana animale) , mai degrabă mi-a dat cereale pe datorie din magazin.Pe urma Mia dat și bani împrumut spunandumi că mă ajută daca am nevoie și să-i dau când am.Cu cereale și bani împrumut am ajuns la vreo 35000 .Când am refuzat să mai iau bani și cereale pe datorie , după 2 săptămâni a început să ceară bani înapoi.Nu am avut ,a vorbit cu soția mea sa vindem casa să-i dăm bani.A intrat in curte cu un cuțit.Sa liniștim treburile am mers la notar.Am făcut două contracte specificând doar suma de bani nu că mi-ar fi dat din magazin și cereale până la suma aceasta.Ce este de făcut? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Muguru13, utilizator

Alte discuții în legătură

Escrocherie cristi3535 cristi3535 In urma cu un an am lucrat teren arabil inpreuna cu un prieten avand un contract de arenda amandoi, dupa recoltare am vandut produsele la un siloz numai ca ... (vezi toată discuția)
Cum procedam la cumpararea unui apartament cu datorii la intretinere de peste 15.000 lei carma_galati carma_galati Buna ziua As dori sa pot obtine un sfat sau o solutie daca se poate. Sunt in cazul in care achizitionez un imprumut pentru prima casa cu avans de 5% ... (vezi toată discuția)
Contract cu banca auroraica auroraica Buna ziua. Este vorba despre un contract cu banca pentru cumpararea unui televizor . In seare zilei de 04. 11.11 am mers la banca sa semnam contractul era si ... (vezi toată discuția)