avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Sunt apt condiționat de trei ani acum Directorul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Sunt apt condiționat de trei ani acum Directorul magazinului ...

Sunt apt condiționat de trei ani acum Directorul magazinului a făcut o lntelegere cu medic medicina muncii am fost trimis pentru medicina muncii lnainte de data evaluării iar acel doctor a dat se recomanda schimbarea funcției fara sa mă vadă fizic fara să mă evalueze medical și a dat se recomanda schimbarea funcției de care angajatorul a pus-o ln practica eu ne fiind de acord și ne semlnd schimbară funcției vazlnd asta mi-a dat posibilitatea dor prin instanta sa pot să mă apăr el deja dchimblndumi funcție fara o evaluare corecta .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 9 Ianuarie 2024
Reveniti cu aceeasi discutie. Recititi ce s-a comentat aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nu sunt aspecte noi de avut in vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fișă de medicina muncii falsificată Oprescu mihai Oprescu mihai Buna seara Directorul Magazinului lmpreuna cu subalternul sau și lmpreuna cu un doctor care nu m-a văzut fizic nu m-a evaluat eu fiind apt condiționat ... (vezi toată discuția)
Menționez este vorba de magazin leroy merlin sun plaza bucurești ... Oprescu mihai Oprescu mihai Menționez este vorba de magazin Leroy Merlin sun Plaza București unde lmi desfășor activitatea de 7 ani iar acest director cu lntelegere ln prealabil cu ... (vezi toată discuția)
Director cu schezofrenie paranoidă Ovidiu Donciu Ovidiu Donciu Un cetăţean al României, pensionat de o comisie legală, în baza unui certificat medical pe care scrie schezofrenie paranoidă, eliberat de un doctor ... (vezi toată discuția)