avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru plati incasari , registru inventar.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru plati incasari , registru inventar.

Registru plati incasari , registru invetar. Buna ziua, pt venituri din profesii liberale ( medic colaborator) trebuie sa cumpar de la Anaf tipizate de registru incasari plati si inventar? Sau sa fac eu aceste registre ? Trebuie inregistrate la Anaf? E obligatotiu registrul unic de control?
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
Anastasia gar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 00:19, 16 Ianuarie 2024
Registrele obligatorii sunt Registrul de Incasari si Plati, Registrul de Evidenta Fiscala si Registrul Inventar. Acestea nu se achizitioneaza / nu se inregistreaaza de la/ la ANAF. Se pot completa in forma scrisa sau elecctronica.
Registrul unic de control nu este obligatoriu pentru PFI, poate fi achizitionat optional, conform Legii 252 / 2003 privind registrul unic de control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi - farmacist echinococuta echinococuta Buna ziua, As avea cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri. Sunt PFI activitati independente profesie libera in sistem real neplatitor ... (vezi toată discuția)
Registre si jurnale obligatorii la pfa la norma de venit in 2015 dorincornea dorincornea Exista foarte multe articole mai vechi in legatura cu registrele obligatorii pentru un PFA la norma de venit insa nu este foarte clar cum se modifica ... (vezi toată discuția)
Registre mediere bisu bisu ca si birou de mediator ,trebuiesc ceva registre tipizate pt o buna functionare sau pur si simplu un simplu registru de intrari iesiri ?daca ma poiate ajuta ... (vezi toată discuția)