avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se primește indemnizația de handicap pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se primește indemnizația de handicap pentru nefrectomie parțială ...

Se primește indemnizația de handicap pentru nefrectomie parțială rinichi stâng tumoră fiind maligna?

Alte discuții în legătură

Pensie handicap ContSters500119 ContSters500119 Pot beneficia de pensie de handicap în urma unei operații de nefrectomie cauzata de o tumora renala maligna și extirparea rinichiului stg, glanda ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap rinichi unic nefrectomie rabina rabina Buna ziua, In urma unei tumori am trecut prin procedura de nefrectomie rinichi stang si glanda suprarenala stanga. In ce categorie de handicap se ... (vezi toată discuția)
Certificat de handicap .buna ziua ,am depus actele necesare la comisia de expertiza handicap ... Alex120OLTENITA Alex120OLTENITA Buna ziua ,am depus actele necesare la comisia de expertiza handicap in urma unei operatii de Nefrectomie Renala avand o tumora renala maligna .Raspunsul ... (vezi toată discuția)