avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata impozit pentru venituri din freelance
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata impozit pentru venituri din freelance

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat pe parte de fiscalitate/taxe.
Lucrez de cativa ani in domeniul industrial in Asia unde contractele sunt de freelancer, de multe ori platite din paradisuri fiscale.
Intrebarea mea este in ce tara se poate face un cont pentru a plati taxele in mod legal. Am inteles ca Hong Kong ar fi destul de relaxat pe partea de taxe. Ar mai fi si alte tari unde se pot deschide conturi/se pot declara veniturile?
Mentionez ca am intrebat la ANAF dar nimeni nu m-a putut lamuri in ce taxe trebuiesc platite in Romania, avand in vedere ca sunt plecat mai mult de 6 luni pe an din tara.

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare de servicii si marfa AndreiRB AndreiRB Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat in urmatoarea problema: Am o I.I. neplatitoare de TVA infintata in urma cu 5 ani, moment in care Reg ... (vezi toată discuția)