avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am achiziționat o friteuza pentru restaurant, prima ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am achiziționat o friteuza pentru restaurant, prima defecțiune ...

Am achiziționat o friteuza pentru restaurant, prima defecțiune a apărut la o luna de la deschidere, in 10 luni s a stricat de 7 ori, reparațiile pe baza gara tiei durează cate o săptămână, fapt care pentru mine înseamnă comenzi anulate și bani pierduți. Exista vreun temei legal pentru a cere restituirea sumei aferente friteuzei sau înlocuirea cu alt produs? Deoarece nu mai au pe stoc modelul nostru. Este clar că este fabricata prost și după ce se termina garanția rămân cu un produs care se va strica constant că și până acum.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:47, 13 Ianuarie 2024
Altul decât contractul? Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs in garantie adi21 adi21 Buna ziua, Am achizitionat o sura de calculator acum cateva luni. Aceasta sursa s-a defectat in garantie, drept urmare a fost inlocuita. Sursa inlocuita ... (vezi toată discuția)
Produs defect inlocuit cu alt produs similar ElenaCristinaStoica ElenaCristinaStoica Buna seara, Am achiztionat o perie de par in urma cu 1 an si jumatate care mi s-a defectat si ulterior m-am prezentat la magazinul furnizor cu produsul in ... (vezi toată discuția)