avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCEIUNE In anul 2018 fratii nu s-au inteles cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCEIUNE In anul 2018 fratii nu s-au inteles cu privire la succesiune ...

SUCCESIUNE
In anul 2018 fratii nu s-au inteles cu privire la succesiune in fata notarului. Daca au ajuns la o intelegere mai pot face succesiunea la notar?
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
dorina49, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorina49 , utilizator 10:31, 16 Ianuarie 2024
Dacă se înțeleg pot sa meargă oricând la notar..
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate renunta la mostenire, daca ai dobandit deja certificat de mostenitor? monis70 monis70 Buna ziua, Socrul meu are împreună cu fratele său, certificat de moștenitor, eliberat în anul 1992 după decesul tatălui. Mama socrului a decedat în ... (vezi toată discuția)
Frații beneficiarului unui testament nu au dat declarație de acceptare a moștenirii în termenul de un an. poate obține beneficiarul certificatul de moștenitor dacă se prezintă singur la notar? ramogabi ramogabi Buna seara, Daca sotul meu are testament lasat de mama sa decedata in 04.02.2017 a facut acceptarea succesiunii,iar fratii sai in numar de 5 nu au dorit sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent. multumesc Nosceteipsum Nosceteipsum Am nevoie de un sfat urgent si penru asta va multumesc in avans. Problema sta cam asa: strabunicii mei au decedat acum vreo 7 ani. Copii lor (2 frati la ... (vezi toată discuția)