avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație

Bună ziua. Dacă ești chemat în instanță în calitate de INTIMAT într-un dosar cu obiectul: desființare înscrisuri (art. 315 lit. d NCPP) și nu te prezinți ce se întâmplă? Mulțumesc anticipat pt. răspuns ... La revedere.
Cel mai recent răspuns: daniela1965@yahoo.com , utilizator 10:34, 16 Ianuarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca intimat radin radin Buna ziua, anul trecut sotul meu a fost sub urmarire penala si a primit nup, a platit o amenda administrativa , am platit-o si gata am crezut noi. Dar acum am ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala , e obligatorie prezenta? Fenyr Fenyr Am avut un dosar penal prin care sa supus renuntarea urmaririi penale conf art. 318 alin. 12 NCPP , iar mai apoi m-au chemat in instanta pentru confiscare ... (vezi toată discuția)
Art. 315. lit. d ncpp bdan87 bdan87 buna, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intimat (?) in dosarul cu obiectul: desfiintare inscrisuri(art,315 lit d. ncpp).. in urma cu 2 ani ... (vezi toată discuția)