avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită buna întâmpin o problema, soțul meu a făcut un ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna întâmpin o problema, soțul meu a făcut un credit la ...

buna întâmpin o problema, soțul meu a făcut un credit la banca si a cam uitat sa si i s-a făcut poprire pe conturi ,acum întrebarea mea e o sa îmi faca si mie poprire pe cont eu sunt in creștere copil , si precizez ca avem si un credit la prima casa cum anume aș putea rezolva aceasta problema

Alte discuții în legătură

Rate restante-blocare conturi liuorza liuorza buna ziua am o problema la care as dori niste lamuriri.Sotul meu este debitor iar eu codebitor la un credit cu care am ajuns in executare.Executorul bancar ... (vezi toată discuția)
Poprire la nou angajat gabrielsolon gabrielsolon Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT ... (vezi toată discuția)
Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)