avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in alt judet ...

Bună seara ,am și eu o întrebare , am buletin in alt judet de locul în care locuiesc în câteva zile o sa merg sa schimb buletinul întrebarea mea este dacă cumpăr o mașină înainte de a schimba buletinul unde va trebuie sa înregistrez mașină la primăria cu domiciliul anterior sau pot sa o înregistrez direct la noua adresă în alt judet fata de cel anterior mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare documente mașină ca urmare a schimbării domiciliului Iulia_37 Iulia_37 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație: - eu sunt originară din Hunedoara; - impozitul pe mașina personală este ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin anitsirc anitsirc Buna seara! Nu am stiut unde sa incadrez subiectul acestei discutii.. De 8 ani locuiesc in alt judet decat am domiciliul. (la cateva sute de km ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto -buletin schimbare domiciliu yna81 yna81 buletin in curs de schimbare domiciliu si contract vanzare cumparare auto; Sotul meu are domiciliul in alt judet, acum vrea sa cumpere masina iar eu vreau ... (vezi toată discuția)