avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prestare servicii pe un cod CAEN neinregistrat la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prestare servicii pe un cod CAEN neinregistrat la PFA

Prestare servicii pe un cod CAEN neinregistrat la PFA.
Am avut un PFA la norma de venit si un singur cod CAEN, dar acum ANAF cere dovezi ca am prestat doar servicii pentru acel cod.
Ce se poate intampla daca ei considera ca am prestat si alte servicii care ma incadrau la sistem real?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Alte dovezi care sa ateste experienta profesionala - modificare cod caen - pfa ContSters332333 ContSters332333 Buna ziua, Am un PFA (sistem real) infiintat in 2013 (in februarie 2016 fac 2 ani), cu activitate principala cod CAEN 6209 - alte activitati de servicii ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)
Pfa- orice alte dovezi care sã ateste experienþa profesionalã acoral acoral Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA si sa trec ca si activitate secundara cod caen 5590- Alte servicii de cazare, in conditiile in care activitatea ... (vezi toată discuția)