avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refacere scara beton acces în scara de bloc. Ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refacere scara beton acces în scara de bloc. Ce documente sunt ...

Refacere scara beton acces în scara de bloc. Ce documente sunt necesare pt refacerea unei scări cu 6 trepte de acces în scara blocului? Trebuie cea veche demolată și să se toarne (construiască)alta .Mă interesează ce avize ,proiecte ,aprobări sunt necesare (daca sunt ). mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:07, 18 Ianuarie 2024
Raspunsul corect il aflati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la ghena de gunoi ? cetateandezamagit cetateandezamagit Intr-o intrebare anterioara am aratat ca subsolul blocului este deschis cu luminatoare la fiecare scara, iar tubulatura ghenelor de pe fiecare scara se varsa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie rampa acces bloc mihaela6202 mihaela6202 Buna ziua, Asociatia vrea sa execute cateva reparatii la bloc. Este vorba de turnat trotuarele din jurul blocului, care au fost deteriorate in timp, si scara ... (vezi toată discuția)