avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns! Pot ...

Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns! Pot da in judecată firma la care am lucrat până acum si mi a oprit o sumă de bani pe care trebuia sa o vireze către ANAF timp de 1 an și jumătate? Firma fiind în insolvență de aproximativ 2 ani și acum se afla sub conducerea unui reprezentant juridic pentru reorganizare. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
Stancu Adina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stancu Adina , utilizator 22:22, 18 Ianuarie 2024
Nu se intelege, sa o dati in judrcata pentru ce?
Aveam o poprire de 350 RON bani pe care firma i a oprit lunar timp de 1 an jumătate, dar nu au virat banii către ANAF . Și bănuiesc ca aceasta faptă este o infracțiune . As dori sa dau firma în judecată pentru a da banii către ANAF. Mulțumesc frumos

Madalina Pascu a scris:

Nu se intelege, sa o dati in judrcata pentru ce?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In civil mai greu sa reusiti ceva cata vreme firma e in insolventa. Pentru plangere penala, adresati-va unui avocat care sa verifice natura penala a situatiei.
Vă mulțumesc mult! O seară frumoasă vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire netrimisa la bej mihaela_2289 mihaela_2289 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am o poprire pe salariu, care se vira de catre firma la care lucrez in contul BEJ. Din iulie 2018, firma mi-a tot oprit ... (vezi toată discuția)
Masa credala mihaela_2289 mihaela_2289 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am o poprire pe salariu, care se vira de catre firma la care lucrez in contul BEJ. Din iulie 2018, firma mi-a tot oprit ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu IlieLiliana IlieLiliana Am poprire pe salariu din mai 2012.Firma la care lucrez a virat pana acum doar de trei ori cate 400 lei catre executor, desi mie mi-a oprit pe stat 200 lei ... (vezi toată discuția)