avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am nascut in Italia dupa aceea am plecat in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am nascut in Italia dupa aceea am plecat in Romania ...

Buna ziua am nascut in Italia dupa aceea am plecat in Romania am depus actele necesare pt alocatie iar dupa 4 luni am primit o cerere cum ca copilul nu are drept la alocatia de stat din Romania motivul ca locuim in strainatate precizez aici am nascut si aici am controale de facut si vacinuri este posibil acest lucru de ami refuza cererea eu nu am casa nu am nimic in italia

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii dany82 dany82 Buna am si eu o intrebare, eu cu sotia mea find plecati in strainatate am avut norocul sa avem un baiatel care sa nascut acolo in Italia cetatean roman cu ... (vezi toată discuția)
Alocație anduoana anduoana Buna ziua, am o întrebare in anul 2015 in sept Am născut in Italia ,ti sa precizez faptul ca soțul lucrează in Italia iar noi(eu si copilul mergem in ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)