avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pot cumpăra un loc ...

Bună ziua! Aș dori să vă întreb dacă pot cumpăra un loc de veci în București, să fiu înmormântată aici și slujba de înmormântare să fie oficiată de un preot de la o biserică de aici, chiar dacă eu nu sunt din București, nu locuiesc aici, nu am nici o proprietate ( casă, apartament, teren) pe numele meu aici. Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:17, 18 Ianuarie 2024
da, puteti cumpara de la un particular. De la stat sunt in concesiune si vi se da dupa domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Atribuirea locului de veci ConstantinCS ConstantinCS Buna ziua, In urma decesului a ramas un loc de inmormantare in folosinta vesnica compus din 2 morminte. Intrucat acest loc de veci nu a fost prins in masa ... (vezi toată discuția)