avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua ,am fost executat silit prin poprire locul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua ,am fost executat silit prin poprire locul de muncă, ...

Bună ziua ,am fost executat silit prin poprire locul de muncă, și toate conturile și am platit mai mult și de la angajator și mi-a făcut poprire și pe card am platit datoria pe care am avut-o chiar mai mult domnu executor nu răspunde la mesaje și la telefon și mi se face mereu poprire pe cont și de la angajator ce trebuie sa fac.multumesc!

Alte discuții în legătură

Poprire suspecta - a doua executare silita pentru acelasi credit malexm malexm Prin 2003 am facut un imprumut la o banca, in 2006 am fost executat silit si am achitat intreaga suma la executor, in data de 4.11.2016 am primit un mesaj de ... (vezi toată discuția)
Poprire la nou angajat gabrielsolon gabrielsolon Buna ziua am CONTACTAT UN CREDIT CETELEM IN 2013 SI NU LA M MAI PUTUT ACHITA CEI DE LA CETELEM MAU DAT IN JUDECATA SI AU CERUT EXECUTARE SILITA ACUM MI A VENIT ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o executare silita mariacapraru mariacapraru Vineri,10 iulie 2015 m-am trezit pe telefon cu un mesaj precum ca mi s-a infiintat poprire pe salariu in suma de aproape 5000 de lei. Cardul meu de salariu a ... (vezi toată discuția)