avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Remuneratie comisie licitatie (lucrari) ???? ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Remuneratie comisie licitatie (lucrari) ???? URGEEEEENT!!!!

In baza carei legi o comisie de licitatie este platita? Cerere de oferta,lucrari.
Va rog,TEMEI LEGAL,sau macar sa-mi spuneti daca e vreo lege/ord. mai noua care interzice acest lucru!.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Rhadoo , utilizator 18:29, 1 Februarie 2010
legea achizitiilor publice nu interzice ca sa fie platita comisia...daca ordonatorul de credite o doreste
Va multumesc,doamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz, participare la o licitatie publica popescu123456 popescu123456 Buna ziua , Am dorit sa asist la o licitatie publica organizata de Directia Generala a Finantelor Publice, licitiatie publica organizata in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde? ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, as dori sa va supun atentiei o speta mai ciudata. Am tot cautat in legislatia privind achizitiile o mentionare a raspunderii comisiei de atribuire ... (vezi toată discuția)
Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)