avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Eu plătesc incontinuare chiar dacă sa terminat cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Eu plătesc incontinuare chiar dacă sa terminat cu firma de ...

Eu plătesc incontinuare chiar dacă sa terminat cu firma de recuperatori , ma poate da în judecata dacă eu plătesc chiar dacă dacă sa depășit termenul?

Alte discuții în legătură

Bună ziua am întrat în șomaj după ce am terminat cursurile ... Daniela Ungureanu Daniela Ungureanu Bună ziua am întrat în șomaj după ce am terminat cursurile AMG indemnizația este de 299 RON între timp mi am deschis un PFA mai pot primi încontinuare ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la proprietarii rau platnici Clau_jord Clau_jord Asociatia noastra a dat in judecata restantierii . Unul dintre acestia este foarte revoltat ca din data de 29.10.2014 de cand a fost depusa cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante/ indemnizatie somaj/ prima de instalare Indu06 Indu06 Buna ziua, In urma cu 2 ani si 2 luni, atunci cand am terminat facultatea, am reusit sa ma angajez cu contract de munca pe perioada nedeterminata ca inginer ... (vezi toată discuția)