avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am întrat în șomaj după ce am terminat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am întrat în șomaj după ce am terminat cursurile ...

Bună ziua am întrat în șomaj după ce am terminat cursurile AMG indemnizația este de 299 RON între timp mi am deschis un PFA mai pot primi încontinuare indemnizația de șomaj mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 15 Februarie 2024
Da, in situatia in care veniturile pe pfa nu depasesc valoarea indicatorului social de referinţă (598 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ajutor de somaj daca am pfa? andreea2901 andreea2901 Am lucrat cu carte de munca 8 luni pana in ianuarie anul acesta,in acelasi timp eram si la facultate.din februarie am deschis un PFA.In iulie am terminat ... (vezi toată discuția)
Somer si pfa Jazmin Jazmin Buna ziua, anul trecut eram angajata dar fiindca sunt traducator de profesie mi-am facut si PFA cu o suma estimata de 100 lei/an, optand insa pentru calcularea ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in timpul perioadei de somaj freeasabird freeasabird Daca, fiind in perioada in care beneficiez de indemnizatie de somaj, infiintez PFA mai pot beneficia de indemnizatie de somaj? Multumesc (vezi toată discuția)