avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rol teren Vă rog, cum se poate rectifica situația ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rol teren Vă rog, cum se poate rectifica situația unui teren ...

Rol teren
Vă rog, cum se poate rectifica situația unui teren mostenit de la părinți, înregistrat cu aceeași suprafață în Certificatul de mostenire și în Certificatul fiscal emis de Primaria comunala. Aceeași Primărie a comunei a emis rolul terenului cu o suprafață mult mai mică.
Cel mai recent răspuns: Stelka , utilizator 09:07, 21 Ianuarie 2024
Este intabulat?
Nu este intabulat.
Vă rog, ce trebuie să fac pentru a nu avea probleme cu intabularea?
dvs momentan aveti doar niste acte, contradictorii. intabularea va poate rezolva acest lucru: angajati un topograf autorizat, ii puneti la dispozitie documentele de proprietate, el masoara suprafata si atunci veti constata care e suprafata pe care o aveti in posesie. topograful va depune dosarul la OCPI si dvs veti obtine un extras de CF. unde va fi mentionata suprafata reala.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
adriandimitriu, utilizator
Multe multumiri pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac o intabulare!va rog,ajutati-ma! adrian_h adrian_h Buna seara!Zilele trecute,am facut succesiunea dupa bunica mea,procedura prin care eu am cules intreaga mostenire,datorita faptului ca mama mea a renuntat la ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren gresita. corectare hilda ion hilda ion Am mostenit o casa si un teren alaturat, intravilan. Intabulare facuta in 1994, cu schita cadastrala la cumpararea casei si terenului de catre parinti de la ... (vezi toată discuția)