avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Terapia hiperbara - recomandata in scris ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Terapia hiperbara - recomandata in scris de medic ...

Buna seara!

Terapia hiperbara - recomandata in scris de medic este decontata de asigurarile private ? (unele am inteles ca o respind pe motiv de tehnica medicala "de pionierat", neaprobata de autoritatile medicale

mai jos o clauza de excludere

Tratamente sau medicamente a caror eficienta nu a fost stabilita sau care sunt experimentale si orice medicamente prescrise fara respectarea indicatiilor; tehnici chirurgicale sau medicale de pionierat si/sau dispozitive medicale neaprobate de autoritatile medicale, consiliile de reglementare medicale guvernamentale. In cazul medicamentelor, aceasta inseamna ca acestea trebuie sa fie autorizate in vederea utilizarii de catre Agentia Europeana a Medicamentului (AEM).”

S-a confruntat cineva cu asa ceva?
Orice opinie este binevenita.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:50, 21 Ianuarie 2024
fiecare asigurare privata are conditiile ei: cititi cu atentie contractul de asigurare si clauzele.
Întrebați în scris asigurătorul. Oxigenul medicinal lichefiat / gazul medicinal lichefiat e autorizat pentru oxigenoterapie hiperbară de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o un contract de asigurare la signal iduna si unul ... dan_pal dan_pal Buna ziua Am o un contract de asigurare la Signal Iduna si unul din beneficii e decontarea lentilelor. Din pacate , dupa depunerea actelor, nu vor sa ... (vezi toată discuția)