gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

AnaT1 
	    	Utilizator

AnaT1 
	    	Utilizator	    

Cu certificatul de deces, de radiază sarcina din cartea funciara, nu mai aveti treaba cu notarul, actul nu se schimba.
 AnaT1 
	    	Utilizator

AnaT1 
	    	Utilizator	    

Trebuie sa prezentați la Biroul de Carte Funciara o copie legalizata după certificatele de deces, pentru radierea clauzei de uzufruct.
Contractul acela rămâne. Nu se redactează altul, ca donatorii nu mai sunt în viață, ca să-l semneze.
De vândut, puteți merge la orice birou notarial din România.
~ final discuție ~
 justme12	                   

Buna ziua! Parintii mei au primit prin donatie de la bunicul  meu matern( tatal mamei mele) o locuinta cu o clauza.
Bunicul a decedat acum cateva luni. ... (vezi toată discuția)
	                    justme12	                   

Buna ziua! Parintii mei au primit prin donatie de la bunicul  meu matern( tatal mamei mele) o locuinta cu o clauza.
Bunicul a decedat acum cateva luni. ... (vezi toată discuția)

florin2020	                   

Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu uzufruct viager  ( casa ),după decesul acestuia se mai fac alte demersuri la notar pentru a ... (vezi toată discuția)
	                    florin2020	                   

Buna ziua Am următoarea întrebare : in cazul unei donatii cu uzufruct viager  ( casa ),după decesul acestuia se mai fac alte demersuri la notar pentru a ... (vezi toată discuția)

Stef_74	                   

Buna seara.Doi soți au făcut pe timpul vieții un contract de vânzare cumpărare pentru apartament,unui nepot,cu condiția să devină proprietar, după ... (vezi toată discuția)
	                    Stef_74	                   

Buna seara.Doi soți au făcut pe timpul vieții un contract de vânzare cumpărare pentru apartament,unui nepot,cu condiția să devină proprietar, după ... (vezi toată discuția)