avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DUPA 22 ANI SE POT ANULA TITLU DE PROPRIETATE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DUPA 22 ANI SE POT ANULA TITLU DE PROPRIETATE ?

DUPA 22 ANI SE POT ANULA TITLU DE PROPRIETATE ?//?/?.ESTE VORBA DE TEREN AGRICOL FORESTIER,DACA ESTE LEGE DE PRESCRIPTIE .DACA PRIMESC RASPUNS MEREU FOARTE FRUMOS MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 21 Ianuarie 2024
Actele de reconstituire sau constituire a dreptului de proprietate pot fi lovite de nulitate absolută în România în cazurile prevăzute de dispozițiile Legii fondului funciar nr. 18/1991 și alte legi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate flori2009 flori2009 Bună! Îmi poate spune cineva cum poate fi anulat un titlu de proprietate obținut fraudulos de un renuntator la moștenire? Un document emis de o instituție ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am confrunt cu urmatoarea situație: in 1968 moare ... rendec rendec Buna ziua, Am confrunt cu urmatoarea situație: in 1968 moare de cuius, el are 4 copii si o sotie supravietuitoare, 3 copii renunta si unul din fii devine ... (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)