avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire

Buna ziua.
Mi a venit impozitul pe o cladire unde exista sediu de firma 17000lei. Nu am depus la timp acel raport de evaluare si am platit intreaga suma. Anul acesta in 2024 am depus raportul de evaluare si mi a iesit 2000 lei. Exista vreo cale prin care pot recupera diferenta platita anul trecut?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:00, 22 Ianuarie 2024
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am in proprietate o cladire nerezidentiala. anul acesta mi-a ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 Am in proprietate o cladire nerezidentiala. Anul acesta mi-a venit un impozit de 7.000 lei, in conditiile in care anul trecut am platit sub 300 de lei. Cu ... (vezi toată discuția)
Exista sanse de castig in acest caz cu autoritatiile locale? viking2007 viking2007 Buna ziua, am o cladire inregistrata pe persoana fizica in Brasov. Timp de 3 ani mi-au venit impozitele cladirii \"normale\", impozite platite cu reducere pana ... (vezi toată discuția)
Conform declaratiei 101 aferenta anului 2024, rezulta impozit de recuperat bonedo_95 bonedo_95 Daca conform declaratiei 101 aferenta anului 2024, rezulta impozit pe profit de recuperat (10.000 lei), in anul 2025, in primul trimestru depun 100 cu 0 pentru ... (vezi toată discuția)