am contestat la judecatorie o amenda. Procesul e pe 24 februarie Pana acum politia nu a depus nimic in itampinare. 1) Influenteaza in vreun fel faptul ca nu ma prezint la proces (am cerut judecarea in lipsa) ?? 2) Ce se poate intampla in cazul in care politia nu se prezinta si nici nu depune documentele cerute de mine in plangere( doc. pt ap radar, etc...)
Da, am cerut judecarea in lipsa. Parca eu sunt NEVINOVATpana la proba contrarie, deci politia trebuie sa aduca probe care sa dovedeasca contrariul: Parca asa era doamna avocat!!! urmatoarele le-am specificat in contestatie:
1)Procesul verbal un corespunde anexei 1D
2) La rubrica domnul agent scrise-se ceva, ce initial nu am inteles, presupunand apoi ca scrie fapt pe care eu nu l-am declarat. Tin sa mentionez ca in momentul semnarii procesului verbal nu am observat ca scrie ceva la aceasta rubrica deoarece eram atent la explicatiile dansului cu privire la modul de contestare.
3)In procesul verbal se mentioneaza ca mi s-a retinut dovada nicidecum permisul de conducere ,nespecificand nici articolul si legea in baza careia s-a efectuat retinerea
4)Procesul verbal nu este intocmit de aceasi persona care a constatat presupusa contraventie, asa cum prevede art. 21 din O.G nr 2/2001
5)Nu este trecut CNP in procesul verbal asa cum prevede art. 16 din O.G nr 2/2001
6)Nici eu si nici agentul de politie nu am semnat pe fiecare pagina asa cum prevede art 19 din O.G nr. 2/2001,semnandu-se doar pe prima iar pe celelalte imprimandu-se semnatura
7)Nu se precizeaza locul exact al inregistrarii( Km,intersectia cu...,etc)
Fata de cele de mai sus solicit urmatoarele:
-Probe(fotografie,inregistrare video,etc.)
-Identificarea persoanei care se presupune ca a facut inregistrarea
-Autorizatia de operator radar pentru aceasta persoana
-Cerificatul de omologare al aparatului radar
-Buletinul de verificare metrologica al aparatului radar in termen de valabilitate
-Copie dupa registrul de evidenta al abaterilor