avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Acord reducere datorie banca
Discuție deschisă în Executare silită

Acord reducere datorie banca

Buna ziua! Mama mea a obtinut, prin intermediul avocatului, o reducere a datoriei catre o companie de recuperare creante. Pentru aceasta nu a primit insa niciun acord oficial, iar avocatul sustine ca simpla corespondenta pe mail este suficienta pentru a forma in mod legal un acord obligatoriu intre ambele parti. Este acest lucru corect? Pentru ca mie mi s-ar parea corect si legal ca inainte de efectuarea platii, mama mea sa primeasca un acord semnat de reducere a datoriei, cu toate informatiile clar specificate.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
Nicoleta Bak, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:50, 23 Ianuarie 2024
Acordul poate fi și o corespondenta pe mail, iar de platit, oricum trebuie sa plătească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare credite nedelcuc nedelcuc Buna ziua. In urma cu ceva timp am avut un credit la [BANCA], neachitat. Nu mentionez acum motivele. Ideea este ca intre timp am intrat pe ,,mainile'' celor d ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristi_Xulescu Cristi_Xulescu In martie 2007 am luat un credit cu buletinul in valoare de 10.000 euro. Cand am solicitat creditul, a ramas ca mama mea sa plateasca lunar rata la banca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii allynna allynna BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU DACA POT REZILIA UN CONTRACT DE PRESTARI SERVICII INTERNET CARE ARATA IN FELUL URMATOR http://www.unitelecom.ro/contract.pdf, CU ... (vezi toată discuția)