avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca unul dintre soti este internat la psihiatrie ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca unul dintre soti este internat la psihiatrie ce drepturi ...

Daca unul dintre soti este internat la psihiatrie ce drepturi si obligatii are celalat soț ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:08, 23 Ianuarie 2024
nici drepturi si nici obligatii speciale, ce vreti sa stiti mai exact ?
Simplu ce indatoriri are sotul in cazul in care celalat este internat si are un diagnostic psihiatric?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa-l îngrijească pana la adânci bătrâneți căci divortul iese din discutie în aceasta situație, atat legal cât și moral
Domnule sau doamna, nu exista o lista cu ce aveti de facut, faceti ce trebuie sa faceți, aveti grija de casa de sot etc. Are venituri? E pensionar, salariat, vreti sa il puneti sub interdictie? Dati detalii, ca altfel...nu ghicim, și nu, nu e simplu. E simplu doar când dati toate datele problemei. În spital poate fi și cu o depresie cu o psihoza, se rezolva. Faptul ca are un diagnostic de la psihiatrie, nu inseamna nimic. Dacă nu are discernamant, e altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere sub interdictie mgajdan mgajdan Mama are 90 de ani si a primit diagnostic \"delirium in cadrul unei demente de tip Alzheimer-forma severa\" Eu consider ca ar fi bine s-o internez intr-un ... (vezi toată discuția)
Art 110 cod penal cine decide și care e procedura după ce dosarul ... Alisa890 Alisa890 Art 110 cod penal Cine decide și care e procedura după ce dosarul a ajuns la judecatorie în cazul luari masuri de siguranță a internării medicale dacă ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!- vanzare locuinta sor3L_21 sor3L_21 Buna ziua!Am o mare problema!VA ROG MULT AJUTATI-MA! Am 28 de ani,sunt din Bucuresti si sunt casatorit de 2 ani si am 2 copii,unul mic de 1 an,si ... (vezi toată discuția)