avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna,spuneti-mi va rog daca un copil adoptat poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna,spuneti-mi va rog daca un copil adoptat poate reveni la ...

Buna,spuneti-mi va rog daca un copil adoptat poate reveni la numele anterior si la drepturile ce i se cuvin de la parintii biologici?
Cel mai recent răspuns: Bebitzuca , utilizator 12:07, 24 Ianuarie 2024
Buna ziua, nu.
Doar prin desfacerea adopției. Asta se face doar în instanță și doar în anumite condiții, saca e în interesul copilului de ex.
Am uitat sa precize, ca nu mai este minor,are 25 de ani

gi-jane2 a scris:

Doar prin desfacerea adopției. Asta se face doar în instanță și doar în anumite condiții, saca e în interesul copilului de ex.

Multumesc frumos

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil de catere cetatean strain cont utilizator avocat.ro cont utilizator avocat.ro :(:oops:multumesc anticipat!am un copil de 7 ani pe care tatal lui nu l/a recunoscut.la 5 ani dupa nasterea lui mi/am gasit pe cineva care este acum sotul meu ... (vezi toată discuția)
Tata in certificatul de nastere florii florii as dorii sa stiu daca un copil nerecunoscut de tata la nasrere pot s-l trec pe numele viitorului meu sot(nu suntem casatoriti), copilul are 3 ani. unde ... (vezi toată discuția)
Incetarea adoptiei teutateo teutateo Sepoate cere incetarea adobtiei fara o hotarire judecatoreasca.Printr-o simpla declaratie de renuntare? Va multumesc (vezi toată discuția)