avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, cum calculez exact pe calculator 30 % din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, cum calculez exact pe calculator 30 % din salariu ca sa stiu ...

Buna,cum calculez exact pe calculator 30 % din salar ca sa stiu cat sa trimit pensia alimentară,daca imi poate cineva da un exemplu concret, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 24 Ianuarie 2024
Pensia alimentara e de pana la până la o treime pentru 2 copii .... prin urmare, poate plati si 30%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa poprire, procent retinere stelach stelach Buna ziua Am primit la firma adresa de la fisc pentru infiintare poprire la un salariat. Care este procentul correct ce poate fi retinut din salariu. Va ... (vezi toată discuția)
Nu sunt in clar cu comisionul de administrare a creditului simonna38 simonna38 Cine ma poate lamuri si pe mine pt sold=19580,27 franci , banca spune ca com. de admin. este 60,70 franci pt formula CA = S X 30/360 X Ca % , unde S = soldul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! platesc pensie alimentara pentru doi copii din prima ... Sherim Sherim Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru doi copii din prima casatorie. Cu partenera actuala am un copil dar urmeaza sa ne separam, nu suntem ... (vezi toată discuția)