avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IMPORTANT!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IMPORTANT!

va rog sa ma ajutati, caut arhiva SC Orizont SA, pentru fosti salariati.
Am nevoie de o adeverinta cu anii prestati la aceasta institutie.
Va rog sa-mi trimiteti adresa sau un nr de telefon pe adresa de e=mail silviarusanescu4@gmail.com.
Multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
silviarusanescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmin20141 , utilizator 14:51, 8 Octombrie 2025
ORIZONT SA este in faliment ..adresati-va lichidatorului judiciar , in speta
MATACHE ALICE-MIRELA
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: Bucureşti Sectorul 3, Str. JEAN-ALEXANDRU STERIADI, Nr. 24-28, Bloc M9, Scara F, Etaj 2, Ap. 84
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua, parintii mei sunt in aceeasi situatie, imobil luat de la ORIZONT SA, platit in rate si li se retineau din salariu, cum dam de arhiva, la telefon nu raspunde acest lichidator. Mai este cineva in situatia aceasta cu cei de la ORIZONT SA?
Luati adresa pentru CII MATACHE ALICE MIRELA, de aici
[ link extern ]
Multumesc, intre timp am vb la Arhivele imobiliare si au dosarul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor ... lipa marioara lipa marioara Buna dimineata! Doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor institutii: 1. ICL Alimentara 5 - Concordia A4 SA 2. S.C. TOYS MANUFACTORY ROMANIA SRL In ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca elydumitrescu 2007@yahoo.com elydumitrescu 2007@yahoo.com Inainte de anul 1989 am lucrat la ICL Alimentara 4 Bucuresti, de unde imi pot recupera cartea de munca? (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)