avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca intr-un proces de executare silita o persoana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca intr-un proces de executare silita o persoana fizica este ...

Daca intr-un proces de executare silita o persoana fizica este reprezentata de avocat, poate depune la dosar precizari pentru lamurirea unor aspecte si inscrisuri personal la un termen? Risca sa ridice vreo exceptie partea cealalta si sa i le anuleze? Avocata cealalta este foarte buna pe procedura.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 27 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa depuneți atât timp cât nu va faceți singur rau,,nu.incurcati strategia pregătită de av dvs ,precizarile nu intra in contradictie cu anumite sustineri din dosar etc.Desi nu este recomandat nu exista text de lege care sa interzică ceea ce doriți dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un reclamant sa trimita documente la instanta si fara avocatul sau ? justinmeal justinmeal Poate un reclamant sa trimita documente la instanta si fara anuntarea avocatului sau din cadrul procesului ? Sau trebuie toate documentele depuse doar prin ... (vezi toată discuția)
Concluzii la intampinare ContSters184698 ContSters184698 Daca mi s-a dat intampiarea paratului s-o studiez iar instanta a dat un nou termen de judecata, si doresc sa fac niste precizari la ceea ce a scris paratul in ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)