avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Bună ziua. Legea care prevede ca pensionarii în luna septembrie să primească pensiile recalculate după noua formulă de calcul e nevoie de adeverință cu salariile brute până în anul 2001? Vă rog să-mi răspundeți. Vă mulțumesc. La revedere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 17 Octombrie 2024
În caz de pierdere, sustragere sau distrugere a documentelor financiar-contabile se vor lua măsuri de reconstituire a acestora, potrivit reglementărilor emise în acest sens, în termen de maximum 30 de zile de la constatare, iar în caz de forță majoră, în termen de 90 de zile de la constatarea încetării acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mica recalculare a pensiei pentru veniturile suplimentare se ... Victk Victk Mica recalculare a pensiei pentru veniturile suplimentare se face retroactiv (de când s-a ieșit la pensie ,cazul meu 2013,)sau de 1.03.2025?Cum e legal? (vezi toată discuția)
Sporuri nepermanente Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Daca am documentele depuse pentru \"mica recalculare\" a pensiei (acord global, premii etc), din ce data mi se va recalcula pensia? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)