avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am renunțat la proprietatea sotului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am renunțat la proprietatea sotului

Buna ziua. Sotul meu a primit o sumă, moștenire, de la părinții lui. Din acea sumă, am cumpărat o casă, in care locuim. Eu am renunțat la dreptul de proprietate, considerând că sunt banii lui moșteniți. Între timp, am descoperit că face credite pe tot felul de site-uri dubioase. Nu aș vrea să rămână fetița fără mostenirea de la bunicii ei, din cauza tatălui imatur. Ce aș putea face? Eu mai am vre-un drept dacă el pățește ceva?
Buna ziua,

Cata vreme pretul imobilului a fost platit din sumele obtinute prin vanzarea unui bun mostenit, acesta e bun propriu.

Dumneavoastra nu aveati niciun drept la acea mostenire.

Prin urmare, in ipoteza in care este initiata executarea silita, este vizat acest bun imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! un dependent de alcool cu multiple internări la ... BoangherMihaela BoangherMihaela Buna ziua ! Un dependent de alcool cu multiple internări la un spital de psihiatrie este sunat insistent de niște cămătari cu pretextul că îl împrumută ... (vezi toată discuția)
Cum putem ajuta sotia bolnavã a unui iresponsabil viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Am fost rugat de o vecină de 55 de ani, să-i postez câteva întrebări pe forum: este căsătorită de 10 ani, cu un domn în ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi bancare Negoita Daniela Negoita Daniela Cum poate unul dintre soți sa afle dacă celălalt soț pe baza adev de salariu s a adresat unei instituții bancare sau mai multe in vederea obtinerii unor ... (vezi toată discuția)