boby_yoghi	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)
	                    boby_yoghi	                   

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti ramase definitiva mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an ... (vezi toată discuția)

Adevar2	                   

Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii pedepsei 
Bună ziua!
Va rog respectuos un răspuns pentru următoarea speta: ... (vezi toată discuția)
	                    Adevar2	                   

Calculul termenului de reabilitare în cazul amânării aplicarii pedepsei 
Bună ziua!
Va rog respectuos un răspuns pentru următoarea speta: ... (vezi toată discuția)

Vlad Comanescu	                   

Buna ziua! In data de 20.06. 2017 a rămas definitiva sentința de 8 luni cu amânarea aplicării pedepsei și 2 ani de supraveghere . As dori sa stiu in cât ... (vezi toată discuția)
	                    Vlad Comanescu	                   

Buna ziua! In data de 20.06. 2017 a rămas definitiva sentința de 8 luni cu amânarea aplicării pedepsei și 2 ani de supraveghere . As dori sa stiu in cât ... (vezi toată discuția)