avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... noua lege a pensiilor 360/2023, calcul puncte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

noua lege a pensiilor 360/2023, calcul puncte

noua lege a pensiilor 360/2023, calcul puncte

Alte discuții în legătură

Intrebare la art. 88 lit a si b din legea 360/2023: pentru persoanele ... FLYGIGI FLYGIGI Intrebare la art. 88 lit a si b din legea 360/2023: Pentru persoanele iesite la pensie inainte de aparitia legii 360/2023 se mai aplica in plus prevederile ... (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
Pensia mea este redusa cu cca 600 lei, la cca 9 luni dupa marirea ... bobota viorel bobota viorel Pensia mea este redusa cu cca 600 lei, la cca 9 luni dupa marirea ei la sfasitul anului trecut, printr-o decizie a casei de pensii cu motivarea ... (vezi toată discuția)