avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. As dori sa aflu câteva informații legate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. As dori sa aflu câteva informații legate de ordonanța ...

Bună ziua. As dori sa aflu câteva informații legate de ordonanța care sa modificat TAV-ul de la 5% la 9% privind cei care au încheiat o promisiune bilaterală vanzare-cumparare pentru un apartament de la dezvoltator. Am cumpărat un apartament în ianuarie 2022 cu avans și as dori sa știu dacă trebuie sa plătesc tav-ul din 2022-2023. Specific ca ultima rata este în ianuarie 2025 . Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Tva 5% imobil?am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.in data ... razvanandrei1988 razvanandrei1988 Buna ziua!Am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.In data de 26.10.22 am incheiat cu un dezvoltator SRL o promisiune bilaterala de vanzare pt un ap. in val ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am incheiat o promisiune bilaterala pentru un apartament ... vasilicap vasilicap Buna ziua Am incheiat o Promisiune bilaterala pentru un apartament intr un bloc nou in 2021 cu 5% tva. Am încheiat un act adițional in 2022 in care se ... (vezi toată discuția)