avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical....

Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema....In luna ianuarie am fost in concediu medical dar pe programul facut in data eu aveam si dreptul la o zi libera...dar a intervenit concediul medical si nu am mai efectuat acea zi...acea zi s-a pierdut sau trece pt luna urmatoare? :(va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:22, 2 Februarie 2010
Buna ziua,
concediul medical suspenda concediul de odihna.
Dar, asta nu inseamna ca, se pierde. Va puteti lua ziua sau zilele respective de concediu odihna in alta luna.
Multumesc pt raspuns...deci este vorba despre o zi libera ..despre zilele de concediu de odihna stiam ca este valabil dar nu eram sigura ca este valabil si pt zile libere ...multumesc oricum
Depinde ce fel de zi libera a-ti pierdut. La ce va referiti? Nu era vorba de o zi de concediu?
ESTE VORBA DE ZILE LIBERE PLATITE
Daca acea zi libera platita este prevazuta in CCM atunci aveti dreptul sa o efectuati.
De preferat ar fi fost sa o efectuati in ziua urmatoare celei de sfarsit a concediului medical.
Dar o puteti efectua in luna urmatoare in intelegere cu angajatorul.

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat in intregime kinetic9 kinetic9 buna ziua, mai am cinci sau sase zile de concediu de odihna neefectuate in 2009 si as dori sa stiu daca sunt \"pierdute\" sau imi pot lua liber in ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!la cat timp pot lua concediu de odihna si daca este ... Adela32@ Adela32@ Buna ziua!La cat timp pot lua concediu de odihna si daca este platit ?nu cunosc foarte bine legile din România...si cat la % este plătit?va mulțumesc (vezi toată discuția)
Concediu dupa 11 luni de la angajare walipope walipope Buna ziua. As dori sa cunosc faptul daca, la aprox. 11 luni de la incadrarea in campul muncii - se poate obtine concediu (pentru casatorie). Este stipulat ... (vezi toată discuția)