avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical....

Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema....In luna ianuarie am fost in concediu medical dar pe programul facut in data eu aveam si dreptul la o zi libera...dar a intervenit concediul medical si nu am mai efectuat acea zi...acea zi s-a pierdut sau trece pt luna urmatoare? :(va multumesc....
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:22, 2 Februarie 2010
Ziua libera o puteti lua ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat in intregime kinetic9 kinetic9 buna ziua, mai am cinci sau sase zile de concediu de odihna neefectuate in 2009 si as dori sa stiu daca sunt \"pierdute\" sau imi pot lua liber in ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!la cat timp pot lua concediu de odihna si daca este ... Adela32@ Adela32@ Buna ziua!La cat timp pot lua concediu de odihna si daca este platit ?nu cunosc foarte bine legile din România...si cat la % este plătit?va mulțumesc (vezi toată discuția)
Concediu dupa 11 luni de la angajare walipope walipope Buna ziua. As dori sa cunosc faptul daca, la aprox. 11 luni de la incadrarea in campul muncii - se poate obtine concediu (pentru casatorie). Este stipulat ... (vezi toată discuția)