avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Detin un PFA cu norma de venit si vreau sa-l radiez.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Detin un PFA cu norma de venit si vreau sa-l radiez.

Salutare,

Detin un PFA cu norma de venit pentru care trebuie sa platesc toate taxele pana pe 25 mai. Momentan PFA-ul nu mai inregistreaza nicio activitate, ultima factura fiind emisa in decembrie 2023, si planuiesc sa-l radiez. Este vreo problema daca il tin deschis in continuare inca 1 luna - 2 pana achit toate taxele la anaf pentru a-l putea inchide?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:01, 31 Ianuarie 2024
Veți plăti impozit pentru norma de venit recalculata pentru câte luni veți lasa pfa pana la data radierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa la norma de venit fara activitate. Richard Sebestien Richard Sebestien Buna ziua. Am un PFA la norma de venit fara activitate ce o fost infiintata in februarie 2023. Nu vreau sa am activitate si vreau sa il inchid dar undeva in ... (vezi toată discuția)
Pfa cu obligatii fiscale neachitate AncaAndreea AncaAndreea Eu am un PFA deschis de la inceputul anului trecut, si nu am platit deloc contributiile, si am lucrat decat 6 luni cu el, dupa care am fost plecata o luna in ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa norma de venit - control, conturi, incasari bruneng bruneng Buna ziua, Am un PFA cu norma de venit pe care vreau sa-l radiez. Anul acesta am avut venituri si mi-am platit taxele la zi, mai putin ultimul trimestru pe ... (vezi toată discuția)