avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contabil sef in administratia publica locala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contabil sef in administratia publica locala?

Am si eu o mare problema, am in unitate(serviciu public din subordinea primariilor) un post de contabil sef. Pe og10/2008 ii dadeam conform indemnizatilor de conducere comune pe cea de contabil sef, respectiv 40% la fel ca directorul economic. Acum pe Lg330/2009 conform anexei nr.I/3 indemnizatiile le-au transformat in functii de conducere, dar surpriza mare cea de contabil sef nu mai exista, cum ii fac eu reincadrarea, pe ce functie?
Mentionez ca am director economic pe care l-am incadrat ca adjunct, nu pot sa trec si contabilul sef tot director adjunct, sa-l trec sef serviciu, dar trebuie modificata organigrama. Vreau si eu o idee geniala, caci ai nostri guvernanti nu stiu pentru ce categorie de oameni au facut legea, probabil pentru Einstein care a murit demult. Va multumesc si astept ca sunt cam in contratimp.

Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:40, 2 Februarie 2010
Oricum va trebui sa modificati organigrama ca sa o puneti in actualitate cu denumirea functiilor.
Daca tot l-ati facut pe directorul economic director adjunct, post pe care presupun ca l-ati inventat acum (apropo, de ce? nu putea ramane director economic???) , atunci faceti si modificarea cu "sef serviciu" din fostul contabil sef.
Daca te uiti un pic la anexa mai-sus mentionata nu exista nici director economic
corinaolaneanu a scris:


Mentionez ca am director economic pe care l-am incadrat ca adjunct,




Intrebarea ramane: de ce nu putea fi director economic?
Si functia de director adjunct ar fi revenit contabilului sef.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai jos de director economic crrissti crrissti - In sectorul economic al unuiSRL, care sunt functiile inferior ierarhic DIRECTORULUI ECONOMIC ??? (actualitat 2010) - Exista reglementari in acest sens ? ... (vezi toată discuția)
O noua incadrare sau cumul de functii ? Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Am si eu o mica problema....Lucrez ca economist, iar de ceva vreme am preluat si toate atributiile legate de resurse umane. Seful meu doreste sa ma ... (vezi toată discuția)
Noua lege unica a salarizarii Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Am o rugaminte pentru cei care cunosc legea, sa-mi spuna daca e posibil sau nu ce relatez.Sunt contabil sef la o unitate bugetara.Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)