Daca acum 3 ani am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare cu perioada de probatiune 4 ani, iar acum urmeaza inca o suspendare de 2 ani si 6 luni in alt caz, ce urmeaza ? Se contopeste cu suspendarea trecuta pentru ca sunt in perioada de probatiune , sau imi ramane doar noua suspendare. Multumesc frumos
Art. 96 cod penal:
(4) Dacă pe parcursul termenului de supraveghere cel condamnat a săvârşit o nouă infracţiune, descoperită până la împlinirea termenului şi pentru care s-a pronunţat o condamnare la pedeapsa închisorii, chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Deci in cazul tau nu se contopeste nici o suspendare, vei lua cu executare si vei executa si prima pedeapsa.
2 condamnari
macoal
buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Urmărire penala
Alex Coropca
Buna ziua,daca am o suspendare de 1 an si 6 luni si 2 ani de probatiune si in acest timp mai fac o fapta de exemplu lovire simpla fara ca victima sa aiba ... (vezi toată discuția)