avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ridicare construcție pe spațiul comun din curtea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ridicare construcție pe spațiul comun din curtea blocului

Bună ziua, președintele asociației noastre de bloc din București e un om violent, cu cazier(a făcut pușcărie pentru că a bătut un polițist) - nu știu cum de a fost ales, asta s-a întîmplat pînă să ajung eu acolo.
El a divizat curtea blocului, foarte spațioasă și cu un dud uriaș splendid în mijloc, cu gard viu din tuia în două părți, apoi și-a însușit o parte pe care era o magazie din cărămidă. Din magazie și-a făcut casă cu 2-3 camere plus baie. Știm că NU e legal, dar nu putem reclama pentru că are pile și la poliție, și la primărie și află imediat, după care să-l ferească Dumnezeu pe cel în cauză.
Ce să facem, cum să acționăm?!?!?! Sîntem disperați...
Mulțumim pentru ajutor!!!
Cel mai recent răspuns: RML , utilizator 16:50, 5 Februarie 2024
Buna ziua!
Daca va este frica de el,nu veti rezolva nimic.In primul rand ar trebui sa votati ca sa fie eliberat din functie.Daca a facut puscarie ca a batut un politist,am serioase indoieli ca are,,pile'' in politie.Daca avea,nu facea puscarie.Mai apoi,daca va este frica sa faceti reclamatie la primaria de sector,o faceti la cea municipala.Nu se construieste o casa in curtea interioara a unui bloc care este domeniul public.
Sau va ramane actiunea in instanta.
Lasati frica si actionati intr-un fel anume.Dvs. sunteti mai multi,el este unul singur.
Mulțumim de răspuns. Aveți dreptate în ce privește ezitarea de a acționa. Nu aveți dreptate în privința pilelor la poliție: chiar le are, așa cum le are la primărie. Locatarii NU-s uniți, el a bătut deja cîțiva, de obicei seara și pe rînd. Am putea cere un ordin de restricție(sau cum se cheamă) cu privire la apropierea de noi, locatarii, numai că pe nimeni de la procuratură nu interesează(am văzut persoanal teancurile de dosare care tot așteaptă să intre pe rol ). CE și UNDE să reclami?!?! Cred/em că un prim pas ar fi să vină cineva să constate: inspectorat construcții, primărie etc. Se apropie alegerile de președinte și NIMENI nu dorește să intre în conflict cu el...
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
RML, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz prin însușirea de spațiu de uz comun RML RML Bună ziua, președintele asociației noastre de bloc din București e un om violent, cu cazier(a făcut pușcărie pentru că a bătut un polițist) - nu ... (vezi toată discuția)
Statutul scarilor de la intrarea in bloc. tiberiu8mai tiberiu8mai Buna ziua. Nu stim ce statut sau cui apartin cele 4 trepte pe care le urcam spre usa de la intrarea in bloc.Noi,membrii asociatiei din acest bloc in care ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)