avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In cat timp poti renunta la scoala de politie? Pana la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In cat timp poti renunta la scoala de politie? Pana la juramant? ...

In cat timp poti renunta la scoala de politie fara sa platesti nimic?Pana la juramant?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
hhioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 3 Februarie 2024
1. Studenţii care din motive medicale sau pentru motive neimputabile , nu mai pot urma cursurile facultăţilor Academiei vor fi exmatriculaţi fără obligarea la plata cheltuielilor de întreţinere şi pot continua studiile în alte instituţii de învăţământ superior, conform Cartei Universitare şi
reglementărilor specifice domeniului.

2. În cazurile de exmatriculare din motive imputabile prevăzute la art. 50 alin.(2), lit. a) - la cerere - , c)-h), studenţii sunt obligaţi să suporte cheltuielile de întreţinere pe timpul şcolarizării, potrivit normelor legale în vigoare şi prevederilor prezentului Regulament.
(extras din Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” ).
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata studii in caz de renuntare la academia de politie frf2014 frf2014 Buna seara, Doresc sa stiu care ar fi procedura exacta in caz ca doresc sa renunt la studiile academiei de politie. La inceput noi am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Admitere inm din academie de politie nero12 nero12 buna,sunt student la academia de politie alexandru ioan cuza(anul2),pe sistemul de 3 ani,si as vrea sa stiu daca ar exista vreo posibilitate legala de a incepe ... (vezi toată discuția)
Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)