avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescripția dreptului de a obtine executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescripția dreptului de a obtine executare silita

Buna ziua,

Sunt in situatia in care un IFN ma ameninta cu executare silita in cazul unui contract de credit de credit cu scadenta din Iunie 2018. Eu sunt sigura ca am facut plata, desi la ei figurez inca datornic. Am incercat sa fac rost de dovada platii,dar de atunci am schimbat deja 2 banci cu cardul de salariu, au trecut imd 6 ani... ma intereseaza sa stiu care sunt conditiile in care se prescrie o executare silita,si daca se poate face in cazul meu.
Intre timp am verificat si situatia mea la biroul de credit,nu am nici un raport din partea IFN-ului respectiv...
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
Mirelahc, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 4 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrerupeți comunicarea cu ei și dacă va trezit executat silit, faceti contestatie în termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)
Contract anonim_71 anonim_71 Contractul de credit intre banca si client constituie titlu executoriu ? Daca da la ce se refera? Un IFN sau o banca sau o companie de telefonie mobila poate ... (vezi toată discuția)