avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare cabinet psihologic afectată de cazierul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare cabinet psihologic afectată de cazierul fiscal?

Buna ziua. Am o nelămurire, sper sa ma puteți ajuta.
In trecut, am avut un SRL din cauza căruia am cazier fiscal ( sancțiuni de plata). Infiintarea unui cabinet psihologic este afectată de cazierul fiscal pe persoana fizica? Adică, ar trebui sa astept 5 ani pana la ștergerea faptelor din cazier ca sa pot înființa cabinetul?
Va mulțumesc,
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile infiintarii unui cabinet psihologic eu_iz@ eu_iz@ Ce influenta are cazierul fiscal(pe CNP) in cazul unei societati care a fost radiata in iulie 2011,iar cei de la fisc au trimis instiintarea in martie 2012. ... (vezi toată discuția)
Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)