Buna seara, am primit zilele trecute o instiintare pentru a ma prezenta la tribunal pentru comunicarea actelor de procedura pentru un dosar. Am cautat dosarul online si am vazut ca obiectul acestuia este confiscarea penala. Singura fapta pe care am facut o este detinerea unei cantitati mici de cannabis, iar pentru aceasta am primit comunicare de incheiere penala acum 10 luni. De aceea nu inteleg de ce sunt chemat din nou. Dosarul din instiintarea de acum are alt numar decat cel pentru care primisem incheierea penala, dar sunt sigur ca nu am mai comis nicio infractiune. Trebuie sa ma prezint cel tarziu joi la tribunal dar nu stiu ce se va intampla acolo sau la ce sa ma astept. Apreciez orice lamurire imi puteti da.
PS: Am mai intrebat asta aici dar nu m-am exprimat corect si nu stiu cum s-o sterg, rog moderatorii sa stearga intrebarea anterioara pentru ca nu vreau sa fac spam.
Buna ziua, nu puteti afla decat atunci cand veti merge la instanta. Nu este un termen de judecata, doar preluati documente de la arhiva. Nu avem de unde sa stim la ce se refera dosarul dvs. daca nici dvs. nu stiti. Poate sau nu sa aiba legatura cu dosarul de confiscare.