avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chemat la tribunal dupa incheierea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chemat la tribunal dupa incheierea penala

Buna seara, am primit zilele trecute o instiintare pentru a ma prezenta la tribunal pentru comunicarea actelor de procedura pentru un dosar. Am cautat dosarul online si am vazut ca obiectul acestuia este confiscarea penala. Singura fapta pe care am facut o este detinerea unei cantitati mici de cannabis, iar pentru aceasta am primit comunicare de incheiere penala acum 10 luni. De aceea nu inteleg de ce sunt chemat din nou. Dosarul din instiintarea de acum are alt numar decat cel pentru care primisem incheierea penala, dar sunt sigur ca nu am mai comis nicio infractiune. Trebuie sa ma prezint cel tarziu joi la tribunal dar nu stiu ce se va intampla acolo sau la ce sa ma astept. Apreciez orice lamurire imi puteti da.

PS: Am mai intrebat asta aici dar nu m-am exprimat corect si nu stiu cum s-o sterg, rog moderatorii sa stearga intrebarea anterioara pentru ca nu vreau sa fac spam.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:30, 5 Februarie 2024
Buna ziua, nu puteti afla decat atunci cand veti merge la instanta. Nu este un termen de judecata, doar preluati documente de la arhiva. Nu avem de unde sa stim la ce se refera dosarul dvs. daca nici dvs. nu stiti. Poate sau nu sa aiba legatura cu dosarul de confiscare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimat intr-un proces penal Bianca 123 Bianca 123 Buna ziua! Sunt intimat intr-un proces penal. Nu sunt vinovata de nimic desi in proces mai exista alti 3 intimati. Pedent este DIICOT care sustine ca in ... (vezi toată discuția)
Verificare situatie personala procese man4ice man4ice Buna ziua tuturor , Va deranjez cu o intrebare.... Exista vreo posibilitate sa verific eu personal sau printr-un avocat angajat... daca am sau am avut ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)