Am depus o cerere la Judecatorie pt schimbarea presedintelui ONG-ului din care fac parte.
Cererea a fost admisa si solutionata.
Dupa admiterea cererii si incheierea finala eu trebuie sa mai iau vreun document de la judecatorie? Sedinta s-a tinut fara prezenta mea.
O sa primiți încheierea la adresa menționată de dvs,mergeți la instanta o legalizati,puteți cere un extras fie din registrul național de la Minist Just , fie de la judecatorie(nu toate judecatoriile elibereaza)din care rezulta ultimele modificări etcetc.
trebuie sa cereti si obtineti copie legalizata cu mentiunea caracterului definitiv prin neapelare a acelei hotarari judecatoresti si, desi nu e obligatoriu, e util sa cereti si obtineti o copie legalizata a actelor depuse ( forma actualizata de statut sau ./ si act aditional la statut prin care s-a modificat componenta CD, extras proces=verbal sedinta AG sau Hotarare AG de aprobare a acelor modificari), Si util si sa cereti si obtineti un extras RAF actual ( sau, daca Judecatoria in cauza nu emite asa ceva, Extras din Registrul National ONG de la Ministerul Justitiei) sa vedeti ca s-au operat corect mentiunile de modificari....