avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cerere la Judecatorie pt schimbarea presedintelui ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cerere la Judecatorie pt schimbarea presedintelui ong

Buna ziua,

Am depus o cerere la Judecatorie pt schimbarea presedintelui ONG-ului din care fac parte.
Cererea a fost admisa si solutionata.
Dupa admiterea cererii si incheierea finala eu trebuie sa mai iau vreun document de la judecatorie? Sedinta s-a tinut fara prezenta mea.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:21, 8 Martie 2024
O sa primiți încheierea la adresa menționată de dvs,mergeți la instanta o legalizati,puteți cere un extras fie din registrul național de la Minist Just , fie de la judecatorie(nu toate judecatoriile elibereaza)din care rezulta ultimele modificări etcetc.
trebuie sa cereti si obtineti copie legalizata cu mentiunea caracterului definitiv prin neapelare a acelei hotarari judecatoresti si, desi nu e obligatoriu, e util sa cereti si obtineti o copie legalizata a actelor depuse ( forma actualizata de statut sau ./ si act aditional la statut prin care s-a modificat componenta CD, extras proces=verbal sedinta AG sau Hotarare AG de aprobare a acelor modificari), Si util si sa cereti si obtineti un extras RAF actual ( sau, daca Judecatoria in cauza nu emite asa ceva, Extras din Registrul National ONG de la Ministerul Justitiei) sa vedeti ca s-au operat corect mentiunile de modificari....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare schimbare componenta consiliu director asociatie iuliana26 iuliana26 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu mai multe detalii referitoare la notificarea pe care trebuie sa o fac judecatoriei Sector 3 cu privire la schimbarea ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in registrul asocatiilor si fundatiilor Flori2014 Flori2014 Buna ziua, Am primit de la Judecatorie încheierea de sedinta pentru infiintarea asociatiei ( am observat ca nu este o sentinta ci o incheiere de sedinta ... (vezi toată discuția)
Schimbare consiliul director intr-un ong Dan012345 Dan012345 Buna ziua, Dorim schimbarea presedintelui unei Asociatii (nu este asociatie de proprietari ci ong). El este numit in Actulul Constitutiv si in Statut. In ... (vezi toată discuția)