avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. La cate firme pot fi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am si eu o intrebare. La cate firme pot fi angajata ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. La cate firme pot fi angajata ca manager de transport cu 2 ore? Daca sunt cu 8 ore in alta parte?
Cel mai recent răspuns: Lemeter , utilizator 13:09, 6 Februarie 2024
În calitate de manager de transport, persoana fizică poate să conducă activitățile de transport a cel mult patru întreprinderi diferite, efectuate cu ajutorul unui parc auto cu o capacitate maximă combinată de 50 de vehicule.
Multumesc. Dar in cazul in care ma angajez in alta parte cu 8 ore este vreo problema?
Nu este o problema , dar programul de munca nu trebuie sa se suprapuna.

Codul Muncii
Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.
....
Am inteles. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Lemeter, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Managerul de transport marfa drept de angajare la 4 firme? loredana291 loredana291 Buna ziua, sunt manager de transport marfa cu PFA. Intrebarea mea este daca pot lucra la 4 firme cu functia de Manager de transport. Am inteles ca e cam ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca de 8 ore ......bună ziua, o persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, ... nico_bubu nico_bubu Bună ziua, O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore? (vezi toată discuția)