avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA ...

Buna Ziua

As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA Bucuresti deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata 1990-1992.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:43, 6 Februarie 2024
Pentru BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA "BANKCOOP" , luati legatura cu lichidatorul acesteia :
- PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva bankcoop bankcoop ANCA bankcoop ANCA Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA sucursala Slatina-Olt, deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)
Arhivele bancoop vasileoas@yahoo.com vasileoas@yahoo.com Unde gasesc arhiva bancoop din Sinnicolau Mare jud.Timis (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)