avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inscrierea unui autoturism radiat la cerere.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inscrierea unui autoturism radiat la cerere.

Buna ziua. Pentru inscrierea unui autoturism radiat la cerere este nevoie stampila primariei pe contract de vanzare cumparare de unde am luat, ca este scos din evidenta lor?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: qqqqqqq , utilizator 13:01, 12 Februarie 2024
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare autoturism radiat la cerere rel_cronos@yahoo.com rel_cronos@yahoo.com Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism radiat la cerere si intenționez sa l imatriculez pe numele meu are numai cartea de identitate fara numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)